lördag 6 april 2013

Trädgårdsmässan

Idag har hela familjen samt min mamma varit på trädgårdsmässa i Åbo. Det intressantaste på mässan var enligt Noah gräsklipparen och motorsågen medan Adam i sin tur tyckte bäst om glasskiosken. Själv tyckte jag att en del av planteringarna var riktigt fina och inspirerande och några saker fick också följa med hem därifrån, bl.a. en dörrkrans, några Dahliaknölar, ett par fröpåsar och en pion, närmare bestämt en "white cap". Jag har tänkt mig tre pioner men med tanke på vädret där ute tyckte jag att det var lite riskfyllt att köpa tre stycken nu men jag hoppas att den jag köpte klarar sig i fönstret i förrådet tills den går att plantera ut. De hade också tänkt på barnen och Adam fick själv plantera en citronmeliss att ta med hem.


Så här ser en "white cap" pion ut


Dörrkransen och Dahliorna

Adams citronmeliss

2 kommentarer:

  1. Oj trädgårdsmässa! Sånt är så kul att gå på! Jag hoppas det snart är stormässa i Vasa där det brukar finnas en trädgårdsdel också! Och snygg kruka blev ju citronmelissen planterad i också :)

    iminsagarden.wordpress.com

    SvaraRadera
  2. Jo, krukor med sådan yta är jättefina. Jag tror jag ska köpa några större att han flera örter i på terrassen i sommar.

    SvaraRadera