tisdag 31 januari 2017

Stickad tröja

Det finns så mycket jag skulle vilja sticka just nu och som vanligt har jag flera projekt på gång. Men nu blev ett färdigt, en tröja åt Elias.

Mönstret är från Drops design och hittas gratis här.
Jag använde det rekommenderade garnet Drops fabel i färgerna naturvitt och Sea mist (garnet i mönstret heter Pink dream). Tyvärr får man inte tag i Drops garn i Pargas, men man kan köpa dem från t.ex. Adlibris.
Rundstickor i storlek 2,5 behövs också.
Jag stickade i storlek 6/9 mån och nog kan Elias säkert ha den ett bra tag ännu, men jag stickar så spänt så riktigt rätt storlek blev den inte.1 kommentar:

  1. Vilket stort vittnesbörd, jag är Torpey Clare och har varit gift, var nöjd med mitt äktenskap, inte förrän när min make började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen mot våra äktenskapliga löften, jag försökte få honom att förstå att de var lögner, men han förlorade kärleken, förtroendet och förtroendet för oss. Så vi blev gnagande par och fyllde sedan för skilsmässa, senare blev vi separerade. år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv men jag kunde inte, så jag började en strävan efter att få tillbaka min man, då hänvisades jag till, BaBa ogbogo en stor och mycket andlig man som kastade en kärleksförtrollning på mig och fick min EX tillbaka till mig inom 48 timmar. med glädjen och lyckan i mig, släpper jag hans kontakt här för dem som har problem med äktenskap och äktenskap. greatbabaogbogotemple@gmail.com. Ta kontakt med honom, han är verkligen en stor och mäktig man. Hjälper också med att följa frågor ...
    (1) Stop Divorce (2) End Barrenness (3) Behöver andlig hjälp (4) Alla typer av stavning

    SvaraRadera