lördag 12 maj 2012

Några tallar färre

Nu har vi bättre sikt mot mot vägen från köksfönstret. Det ser lite tomt ut, men på ett bra sätt. I vintras skrev jag att det känns som om skogen är lite väl nära ibland då man tittar ut eftersom vi i byggskedet fällde så lite träd som möjligt för att vi skulle slippa ångra oss sedan. Nu har vi hunnit fundera på vilka träd vi skall fälla och först ut var en klunga på framsidan där gräsmattan skall komma. De var helt enkelt för nära terassen och trappan och särdeles vackra var de inte heller. Nu återstår bara att skydda de träd som blir kvar i gräsmattan och sedan, bara vägen torkat så att den håller transporten och "någon" bestämt att viktbegränsningen på vägen inte längre gäller, skall vi breda ut fyllnadsjord och mylla och så hinner vi förhoppningsvis så gräsmattan i år ännu.


 Så här såg det alltså ut förut. På den undre bilden ser man att träden kom ganska nära den provisoriska trappan.Oj, vad skönt det är att ha odlingslådor istället för tegel och skivhögar på andra sidan om enen.Och så här ser det ut just nu. Sådär överväldigande stor skillnad är det ju alltså inte. Det största frågetecket är väl vad vi skall göra av den där klungan på tre träd som är kvar. Jag håller lite på att bara låta det största bli kvar, det är ju det enda som står rakt. Fast det kan ju hända att det skulle se lite väl ensamt ut där mitt i helt för sig själv.

2 kommentarer:

  1. Jag skulle ha tagit bort så att det bara lämnat tallen som är rak. Tallar är så ståtliga så fastän det lämnar en så gör det inget./C

    SvaraRadera
  2. Ja, kanske det får bli så.

    SvaraRadera