lördag 23 april 2011

Påsk på bygget

Vi har njutit av vårvädret på bygget idag. Jag passade på att ta lite bilder på de senaste framstegen och så mycket annat fick jag inte gjort då Noah-bebisen anser att man inte skall sova om inte vagnen rör på sig. Igår förde vi dit pappas vedcirkel så att vi skall få lite ved av träden vi fällde förra sommaren.

En bit terrasstak är klart.


Stommen till bakterrassen


Framsidans terass. Även listen i väggpanelens nedre kant är nu på plats. Under den satte timmarmannen ett musnät för att undvika ovälkomna husdjur.


Varmvattenrör insatta i styroxen. Kallvattenrören går mellan de två styroxlagren för att inte värmas upp av golvvärmerören.


Gropen avloppsreningsverket skall komma i. Pappa lånade en pump av min moffa för att tömma den eftersom en nyfiken och kvick tvååring och en stor vattenfylld grop är en livsfarlig kombination.


Byggmaterial och ca 15 sopsäckar som borde köras till skroten. Det ser nog ganska skräpigt ut på tomten.


En av högarna med brädor samt lite av garagets taktegel och lite annat smått och gott. Oorganiserat är en träffande beskrivning.


Men här får man i alla fall en glimt av den vackra och bergiga naturen som gjorde att vi vill bo just här och ingen annanstans.


Jonas som cirklar och klyver ved.

1 kommentar:

  1. Roligt att se hur ni framskrider på er tomt. En naturskön och vacker tomt e alltid de bästa.

    SvaraRadera