lördag 26 november 2011

Glad lillajul!

Äntligen har vi internet, fast egentligen har jag inte hunnit sakna det eftersom vi inte har haft brist på sysselsättning direkt.

Tänk att vi redan bott en vecka här. Jag har gjort mitt bästa för att skapa lite julstämning och vi har haft en riktigt skön kväll med mina föräldrar och min syster med sambo.

Lite juliga detaljer har fått smyga sig in här och där i form av gardiner, dukar, kuddar etc.

Soffan och soffbord fick flytta med hit. Soffbordet passar dock inte alls ihop inredningen i övrigt så det skall nog bytas ut.


Arbetsrummet är inte alls så välordnat som det ser ut att vara. Bakom hörnet ligger datorer, sladdar och ouppackade lådor huller om buller

"Home"-texten fick vi i inflyttningspresent av Adams gudfar och den passar perfekt.Här ser det ut att fattas någonting. Den förra TV:n fick inte flytta med då vi tänkt uppgradera till plattskärm. Vi är säkert de ända som fortfarande har en TV som är minst en meter djup. Men den har vi inte heller hunnit sakna ännu.

Till sängen köpte jag lite nytt från Anttila igår. Det var helt oplanerat, men bra blev det.

Minstingen fick sin säng mysigt placerad i en fördjupning i rummet. Fast det syns ju inte på bilden.

Avslutningsvis kommer en bild från hjälpköket. Vi använder den ingången till vardags och således förvarar vi en hel del ytterkläder där. Klädkaoset var ett evigt bekymmer på förra stället och även här blev det ganska fullt, men det är i alla fall skönt att ha många olika korgar för olika saker och att ha krokar lågt nere så att 3-åringen, åtminstone i teorin, kan hänga upp sina egna ytterkläder.

9 kommentarer:

 1. Va fint och mysigt ni har fått de. De är riktigt så som jag skulle villa ha de men inte lyckas få till de :D

  SvaraRadera
 2. Va fint!!

  SvaraRadera
 3. Värsta huset, som från en inredningstidning:)

  Minns när vi flyttade hit, hur man köpte dynor och överkast och försökte ha det mysigt...så kom barnen...överkastet har inte kommit på sängen, kuddarna undanplockade..alla ytor fulla med saker,borddukar om de får finnas på borden hänger alla snett. Men kanske vi får bo som hos er om typ..sisädär 15år?!! ;)

  SvaraRadera
 4. Ja, visst är det fint men verkligheten är ju nog som Veronica beskrev den :) Fördelen med att fota och lägga upp på bloggen är ju att ingen ser hur det ser ut bakom kameran och hur många leksaker man fått plocka bort för att överhuvudtaget se möblerna. Till lillebrors favoritsysselsättning hör bl.a. att äta mylla ut blomman som syns på första bilden :)

  SvaraRadera
 5. Vackert! Det må vara stökigt bakom kameran och strax efter fotograferingsögonblicket, men grunden fin hur ouppackat det än må vara.

  Maria W

  SvaraRadera
 6. Vad fint ni har det! :)

  Vi kör nog ännu med bildrörs TV, tjock och tung och går inte sönder i första taget. Föll i golvet här om dagen... Men skall nog uppgradera till platt bara det skulle finnas lite mera pengar.

  SvaraRadera
 7. vi har också en tjock och tung tv.

  ni har det jätte kiva. måste komma och hälsa på runt jul om ni har tid.

  SvaraRadera
 8. Oj Daniela vilket vackert hem ni har!

  SvaraRadera
 9. Verkligen fint hem ni har :)

  SvaraRadera