fredag 2 december 2011

Segelgardiner?

Vi har fatt upp gardiner i barnens rum. Vi tyckte det passade med lite skärgårdskänsla där så gardinerna påminner om segel, men Adam tyckte att vi hängt dem upp och ner. Det skulle ju inte ha varit världens krångligaste gardiner att tillverka själv, men jag avstod gärna då min fammo och faffa erbjöd sig att betala dem som gåva åt pojkarna, så de är uppsydda i en lokal butik. Repet köpte vi från Bauhaus.

Adams rum

Noahs rum

Imorgon står en sväng till IKEA på programmet.

2 kommentarer:

  1. Hej! Blev tipsad om din blogg av en gemensam lärar bekant (J.B.). Det ser jätte stämningsfyllt ut! Tycker att ni lyckats med den romantiska känslan du ville ha. Vi bygger hus i samma stad som ni och är några skeden bakom. Våra hus verkar lika på många sätt, http://www.jetta-talo.fi/talomallisto/112kerrosta/koivula-162/perustiedot/. Fast vi byggde även en källarvåning under huset. Starta processen i augusti förra året och gör det mesta själva. Läste igenom hela din blogg och var "roligt" att se att ni tampats med samma frustration som vi, t.ex snön och elförsening förra året. Läget nu är att en spackelfirma kommer om nån vecka och sen kan vi börja med ytorna. Terrasser och garaget står klara, men tomten ser ännu ut som ett bomnedslag. Har ingen blogg, utan lägger upp bilder på facebook ibland. Lycka till i det nya huset! /Sabina

    SvaraRadera
  2. Tack! Det var roligt att höra att bloggen varit till glädje för någon! Jag tycker själv också att det är jätteintressant att läsa och höra om andras husprojekt. Er planritning är faktiskt mycket lik vår, och formen på ert burspråk är jättefin! Jag skall lista ut var ni bygger och köra förbi någon dag!

    SvaraRadera