lördag 11 januari 2014

Enjos dammsvärd

Min mor och bror har varit hit och leka och äta lite gott och med sig hade mamma sitt dammsvärd som hon köpt på ett Enjo-party i går. Jag har testat dammsvärdet förut och konstaterat att det är riktigt roligt att städa med det för man kommer åt så många ställen som man adrig städat på förr. Barnen blev också helt ivriga då vi fick fram både damm och leksaker under frys, kylskåp, tvättmaskin och torkskåp. Dammsvärdet går att böja och man kan enkelt torka ovanpå dörrar, gardinstänger m.m som man ofta låter bli att torka för att man inte når dit och inte orkar dra fram en stol. Min Enjo-familj kommer definitivt att utökas med ett eget dammsvärd snart.

Här bjuder jag på ett litet smakprov på vad som bodde under vår tvättmaskin. Och då har vi ju inte bott här i mer än två år. Det såg lika ut under kyl och frys. Men nu är det väck!

2 kommentarer:

  1. Jag borde få chansen att enjo-svärda under vår soffa. Problemet är att den är så stor, så det är inget man bara flyttar på sådär när man dammsuger :/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Just på såna ställen är det helt superbra. Sen är det ju lite synd att det inte blir rent bara för att man köper det - man måste ju ändå hitta motivation att ta fram det ;) Fast man kan ju alltid låna det åt barnen :)

      Radera