onsdag 15 september 2010

Steg för steg

Det händer någonting på tomten nästan varje dag nu och vi brukar köra dit ungefär varannan dag för att se vad som åstadkommits. Nu har det mesta av sprängstenen forslats bort och endast det som vi själva kommer att använda som fyllnadsmaterial finns kvar. Dessutom har de fyllt med lite finare grus i groparna så att där finns två jämna plättar att bygga de båda husgrunderna på. Varje förändring medför också, till min glädje, att det blir lättare och lättare att föreställa sig hur det kommer att bli då byggnaderna är på plats.

GaragetHuset (med en grävmaskin i bastun och duschen)

Under denna vecka har jag även läst en bok om inredning som jag köpt och varmt vill rekommendera åt alla som är intresserade av att inreda i lantlig stil. Boken "Inred och dekorera ljust och lantligt" skriven av Anna Örnberg innehåller enligt mig väldigt vackra och inspirerande bilder som varvas med lättfattlig text och många konkreta tips och idéer. Det är en bok för dem som vill ha små konkreta tips på hur man kan få med detaljer som ger den lantliga och mysiga stämning man söker, men också för dem som gärna läser om hur man kombinerar färger och material för större ytor.

2 kommentarer:

  1. Vad spännnade när det hela tiden händer någo nu. Och jag kan bra tänka mig att den yngsta familjemedlemmen inte skulle ha något emot att grävmaskinen blir kvar i bastun. ;)

    SvaraRadera
  2. Nä, han var nog så besviken då den inte var där senast vi var dit. Nå, det lär dyka upp fler intressanta maskiner snart. Fast det ska bli skönt då grunderna är klara, sen kan vi under vintern börja beställa inredningar, t.ex. kök och liknande medan vi väntar på att det verkliga kaoset ska börja då huset kommer.

    SvaraRadera