lördag 27 november 2010

Idag har vi alla tagit en promenad i vårt hus

Håldäcken levererades i torsdags så nu kan man stå på huset. Det var lite spännande då leveransen kom eftersom vägen är backig, smal och slingrande och det är rätt så halt före så vi fick beställa dit en traktor och ploga och sanda innan de kunde köra dit, men det gick nog bra sedan. Hur som helst var det roligt att kunna gå "inne i huset" och stå och se och fundera på vad man kommer att kunna se genom de olika rummens fönster. Innergolvet kommer att komma 28 cm högre upp än håldäcket så huset kommer ganska högt upp så att man ser ner på gården.

Här ser man baksidan av huset. Det kommer ännu en terass från huset till pelarna. Vattenbrunnen syns också. Fast än har vi inte installerat någon pump där, vi vet faktiskt inte ens om det verkligen kommer något vatten från hålet.

Också gårdsplanen börjar ta form på ett nytt sätt då allt börjar vara fyllt omkring byggnaderna. Där finns en fin enbuske mellan huset och garaget, som jag på alla sätt försökt rädda från att bli under någon materialleverans, och nu överväger jag att sätta en slinga med julljus i den så att vi får lite julstämning på tomten också.

Timmermannen har också kommit igång med uppsättandet av garaget, fast det är nog inget större nöje för honom att arbeta utomhus i -10 grader utan några möjligheter att värma sig.

Garage

1 kommentar: