torsdag 8 mars 2012

Ur treåringens perspektiv

För någon vecka sedan lyckades Adam få tag i kameran och innan någon hunnit märka det hade han fotograferat hela minneskortet fullt. Han blev uppenbarligen mycket fascinerad av att själv få fånga något på bild, eftersom han sedan dess jämt och ständigt tjatat om att få låna kameran. Jag tycker förstås att det intressantaste här är att se vad en treåring väljer att fota då han kommer åt att fritt ströva runt med kameran. Naturligtvis är majoriteten av bilderna både sneda och suddiga, men det finns också ett antal som är riktigt, riktigt bra - eller åtminstone ganska roliga! Bilderna blir större om man klickar på dem.

En djungel

Flygande böcker

Lillebror är förstås ett populärt motiv. Så här bra lyckades jag inte fånga fasningen i nedrevåningens golv på bild ens då jag verkligen försökte.

Tyvärr ser man sig egen spegelbild i vår ugnslucka. Och lillebror tycker dessvärre om att pussa sin egen spegelbild.

En som undersöker mina nya fina rosa och gröna Pentik-ljus. Med en stekspade i högsta hugg.

Och så här ser en Stokke-stol med babyinsats och randiga kuddar ut på riktigt nära håll om någon undrar.

Och de på sista tiden i denna blogg mycket omtalade faten.

5 kommentarer:

 1. Ljuvliga Bilder! =) Inga närbilder på mamma? Jag har en liten fotograf här hemma med och närbilder på en sovande mamma är inte alltid det vackraste. =)

  SvaraRadera
 2. Hej! Intressant att få följa med ert husbygge. Är ny på bloggen, men har läst bakåt lite. Vilka mått har ni på fönstrena?? Du visar bilder från flera rum så jag skulle vara nyfiken på hur stora de är.

  Sånt här tycker jag är svårt att föreställa sig när man håller på och planerar hus. Har du månne satt in nån planritning på huset här i bloggen. Är intresserad av att se hur andra har gjort sina lösningar på hjälpkök osv.

  SvaraRadera
 3. Riktigt fina foton han lyckats ta ju :) Har ibland tänkt att man borde ge en gammal avdankad kamera åt vår 2,5-åring - skulle vara väldigt intressant att få se världen ur hennes ögon/perspektiv.

  SvaraRadera
 4. En del bilder behövde nog censureras :)
  En engångskamera kunde kanske vara en rolig grej om man inte har en gammal.

  Jag har haft en planlösning här på bloggen, men då den inte riktigt motsvarade den slutliga tog jag bort den. Jag borde absolut lägga upp den som gäller - jag får återkomma till det. Bra fråga om fönstren, dem kan jag gärna skriva om i ett eget inlägg.

  SvaraRadera
 5. Vad fint han fotat!!! Blivande fotograf:)

  SvaraRadera