lördag 26 oktober 2013

Har ni provat

detta te av Nordqvist?
Jag kunde förstås inte låta bli att köpa ett paket då jag hittade i lokala S-marketen. Hittills har vi bara provat OMG med kolasmak och den fick godkänt. <3 smakar choklad och te med chokladsmak har jag förstås provat förr men alltid blivit besviken, fast kanske detta bättre. Mest skeptisk är jag nog till ¡Hola! med chilismak men inte har jag allt för höga förväntningar på lakrits- eller marshmallowsmaken heller. Och te med smak av glass, hallå? Det är i alla fall alltid kul att prova på något nytt!

4 kommentarer:

 1. Jag är inte så stor tedrickare så om jag köper en förpackning te så har jag av det länge. Men de där har jag nog missat i hyllan. :) Alltid roligt med ngt nytt!

  SvaraRadera
 2. Jag brukar ganska ofta dricka en kopp efter att barnen lagt sig, på hösten och vintern är det gott. Det blir nästan som ett projekt att testa en ny smak varje kväll nu :) Hallon doftade mer än det smakade men helt OK. Vi får se vad vi provar ikväll :)

  SvaraRadera
 3. måste följa med din te-tasteing

  SvaraRadera
 4. Nu kan jag rapportera att både lakrits och marshmallow var helt goda men de smakade väldigt lite. Hade man inte vetat att det var marshmallowsmak hade man nog inte gissat det. Laktritssmaken kändes nog men också den doftade mer än den smakade. Så ja, de är goda men jag hade förväntat mig lite mer smak men då hade de kanske inte varit lika goda mer :)

  SvaraRadera