söndag 23 oktober 2011

Höstlov på bygget

Vi har spenderat rekordmånga timmar på bygget de senaste dagarna. Vi har egentligen bara sovit hemma och varit där från morgon till kväll. Det är ju trevligt att det börjar vara så färdigt där att man kan laga mat och allt, men nog är det tungt också. Detta veckoslut har vi städat och byggt terass. En sväng till det gulblåa varuhuset hann vi också med. Våra underbara och hjälpsamma släktingar har ställt upp igen. Tillsammans har vi tvättat fönster, tak, väggar och golv och torkat skåp och skurat badrum och spikat och borrat och sett efter ungar och burit in våra IKEA inköp och släpat ut sopsäck efter sopsäck med skräp.

Här kommer lite nya bilder:

Dörrarna satte timmermannen in i slutet av veckan. Tambur.

Dubbla glasdörrar mellan vardagsrum och arbetsrum.

Hjälpkök.

Terrassen igår.

Terrassen idag.


VVS-firman har installerat lite kranar och wc-stolar och Jonas pappa är här och gör de sista elarbetena innan inflyttningen. Nu kan vi för första gången tända lamporna i badrummet och wc:n.

Fin kran och ugn eller hur?

7 kommentarer:

 1. Fastän där inte är möbler så börjar det ju redan se jätte hemtrevligt ut tycker jag! Nu har jag automatväxlad bil att köra med så jag ska komma och hälsa på något varv när ni är där. Vi kan höras! :)

  /Pernilla

  SvaraRadera
 2. Joo, det skulle vara jätteroligt att se dig! Och vi kan bra ses där! Hör av dig när som helst då du känner att du har lust och ork. Vau, automatväxlad :) Annars får nog dina föräldrar hänga med också! Kaffe finns alltid! :)

  SvaraRadera
 3. Oj va de ha hänt mycke, ni är duktiga! Vårt ser inte alls sådär färdigt ut fast vi bor här :D

  SvaraRadera
 4. Oj, så otroligt fint det är! Jag vill också ses snart! :) (inte bara för att titta på huset då, utan träffa dig också) ;)

  SvaraRadera
 5. Inte e de ju samma som en Saab inte, men de duger ;) Vi kan nog träffas var som helst, ingen skillnad med det. Jag kan fast höra av mig!

  Pernilla

  SvaraRadera
 6. Du är välkommen när som helst Heidi! Hör av dig när det passar, gärna snart!

  BellaViktoria - man väljer ju ut vad man visar på nätet :) Inte ser det så färdigt ut överallt :)

  Pernilla - gör det!

  SvaraRadera
 7. Vad lyxigt det är :) Och vad effektivt jobbat med terassen, wow!

  Maria W

  SvaraRadera