måndag 15 augusti 2011

Mest kakel

Nu då även våtutrymmenas golv är kaklade, eller åtminstone nästan, kaklen till bastun och duschen tog slut så dem måste vi beställa mer av, så ska jag lägga upp lite bilder.

Duschen, d.v.s i nedrevåningen. Dåligt foto som vanligt.


Badrummet i övrevåningen. Jag är supernöjd med det!


Hörnet bakom bastuugnen. Tur att jag inte är ensam ansvarig för alla dåliga foton.

Dessutom har vi själva (med hjälp av pappa och Jonas vän Ronny) grundmålat nedrevåningen ett varv. Efter det har vi ännu gått igenom väggarna och lite slipat, spacklat och fyllt igen skruvhål där det har behövats. Så nu behövs det grundmålas ett varv till på vissa ställen och sedan är vi förhoppningsvis rätt så nöjda med första våningen.


Det blev ljust och fint med lite vit färg inne. Vi målade med Tikkurilas Varma som passar under både tapet och målfärg.

Grovköket är inte heller kaklat ännu. Vi skall där måla väggarna med den slutgiltiga färgen först så att vi inte behöver tänka på att skydda kaklen från målfärg sedan.

Imorgon borde köket komma också. Det är lite onödigt tidigt, men det gick inte att flytta fram leveransen. Vi är tvungna att bära in det i garaget, det blir bara ivägen inne i huset. Dessutom har de lovat regn tills imorgon.

2 kommentarer:

  1. Ser fint ut! Köket e väl de roligaste? Kanske int att laga men sen när de e klart.. tycker jag :)

    SvaraRadera
  2. Ja, jag har stora förväntningar på hur det blir då köket är uppsatt!

    Idag har vi målat väggarna i hjälpköket med en helt galen färg. Mamma visste inte om hon skulle skratta eller gråta då hon såg det. Färgen är typ rosa-lila-brun-grå-beige. Helt obeskrivlig alltså :) Bilder kommer väl sen då jag täcks lägga upp några :)

    SvaraRadera