torsdag 5 januari 2012

Bildserie: gården i januari 2012

Vi har haft byggnadsmaterial utspritt över hela gården. Fördelen med att det inte kommit någon snö är att vi hunnit städa undan det som absolut behövde fås in under tak. Nackdelen är att gården ser dötrist ut och det skulle vara mycket uppiggande med ett litet snötäcke.

Året började lovande:


Och så här såg det ut idag:


Jag börjar ha en bild av hur gården skall formas. Dessa högar skall skuffas bakåt och också bredas ut kring avloppsreningsverket och sluttningen vid burspråket. Vi funderar på att så gräsmatta här på vänstra sidan om infarten och det skulle förmodligen bli den enda plätten med gräs.

Vid enbusken kunde vi kanske ha ett litet trädgårdsland.Baksidans terasser saknas ännu. Istället fungerar terasstommen som förvaringsplats för en del virke.


Det finns också en hel del träd som borde fällas och de närmaste skogspartierna borde rensas och snyggas upp. Det känns ibland som om skogen är lite väl nära då man tittar ut genom fönstret.

Typiskt januariväder?

2 kommentarer:

  1. Så fint ni har det! Jordhögarna såg bekanta ut... kanske de härstammar från Ljusudda? :)

    SvaraRadera
  2. Tack! Jepp, Ljusuddajord är det! Vi behöver fylla ganska mycket så det var jättebra att få en del jord för enbart frakten! Hoppas det växer bra gräsmatta på den :)

    SvaraRadera