söndag 29 april 2012

Vappcupcakes

Jag tänkte inte baka något annat än munkar till vappen den här gången, men så kunde jag förstås inte låta bli i alla fall. Jag hade inte planerat något så jag fick utgå ifrån vad jag råkade ha hemma och så blev det ganska bråttom också så muffinsarna, frostingen, dekorationerna och undanstädandet gick på 1,5 h. Det jag gjorde var Browniecupcakes med Cream cheese frosting och dekorationer i gul och rosa marsipan samt sockermassa. Det var helt klart dekorationerna som tog längst tid då jag gjorde dem helt från början. Jag valde muffinsformar i olika glada färger.2 kommentarer:

  1. Söta cupcakes! Glada vappen till er alla! :) Vi tar ny kaffeträff här något tag. Eller kanske vi kan fara på glass eller nånting annat kiva.

    SvaraRadera
  2. Glada vappen till dig med! Vi skall till mamma och pappa imorgon, så vi ska äta dem då. Jag tänkte att det gröna skulle vara gräs där det växer blommor (en vitsippa kanske?) och att vissa blommor lite hamnat utanför gräsmattan, men nu då jag ser på dem märker jag att den tanken kanske inte blev helt tydlig :) Glass låter super, det har jag varit sugen på halva dagen :) Sen hittade jag ett chokladcupcakerecept med glassfrosting ovanpå, det måste helt klart provas för den kombinationen kan aldrig vara fel! Choklad + cupcake + glass = lycka!

    SvaraRadera