tisdag 15 januari 2013

Barnrummen

För tillfället råder ordning och reda i barnens rum så jag passade på att knäppa lite bilder. Tyvärr är ljuset där inte det bästa kvällstid så jag blev inte riktigt nöjd med bilderna men deras rum är faktiskt riktigt fina just nu tycker jag. Pricken på i:et är de underbara dynorna med barnens namn på som en kollega till mig sytt. Barnrum ändrar förstås med sina invånare och deras behov. Vi har flyttat en del saker från Adams rum till Noahs så Adams känns ganska tomt nu trots att han fått en stor säng men snart är det ju dags för honom att få ett skrivbord och det finns där gott om plats för nu.


Här bor Adam:
Tallrikshyllan från IKEA är en bra plats att förvara sagoböcker på.

Sängen, som enkelt går att dra ut till en dubbelsäng, är också från IKEA. Jag tyckte dock att de ursprungliga beslagen var plastiga och tråkiga så dem bytte vi till de här svarta som också är IKEAs.


Bra förvaring för spel. Den andra lådan rymmer alla pussel.

Här bor Noah:
4 kommentarer:

 1. Yey, spel under sängen! Det är rätt det! Och smart idé med tallrikshyllan med sagoböcker.

  /Marie (bredspels-nörden)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mina syskon och jag har alltid spelat mycket med varandra så vi har faktiskt kring 20 spel (kanske t.o.m. mer) både barnspel och vuxenspel men nu är det länge sen vi vuxna haft tid att spela brädspel. Vissa barnspel är ju urtråkiga men det finns också en hel del riktigt bra och Adam tycker om att spela.

   Radera
 2. Jätte rymliga barnrum, ser bra ut!
  //Peter

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, våra ungar ska aldrig någonsin få klaga på för små rum :) Adams är drygt 15 kvadrat och Noahs drygt 14, men eftersom taket sluttar kommer det ju några kvadrat till ännu som inte räknas som bostadsyta så golvytan är närmare 20 kvadrat. Det var egentligen inte meningen att de skulle bli så stora. Först tänkte vi att övre våningen inte skulle byggas ut ända till ytterväggen, men så ändrade vi oss och sen förlängde vi i något skede huset med ca en meter från de ursprungliga ritningarna för att få större kök och då blev ju barnens rum också större...

   Radera