söndag 15 juli 2012

Dagens terrassbilder

Bakterrass och regn är en rätt så mysig kombination, men knappast skulle sol och terrass vara så tokigt det heller. Vi har i alla fall ätit allt från morgonmål till kvällsmål på terrassen och däremellan har vi varit en sväng till Åbo. I Åbo köpte vi bl.a. olja till terrasserna. Vi hade siktat in oss på Tikkurilas nyanserbara Valtti träolja och det är ju sällan lätt att välja nyanser från en färgkarta, men efter en del googlande bestämde vi oss för nyansen Poro 5087 och eftersom den såg helt bra ut på butikens provbit också fick det bli den. Nyansen är ett intressant mellanting mellan grått och brunt, det är svårt att bestämma sig för vad den påminner mest om, men namnet är faktiskt ganska passande. Jag tror att den går bra ihop med husets gula väggar och så hoppas jag att den är tillräckligt mörk för att terrassen inte skall se smutsig ut jämt. Annars hade det ju varit fint med den här nyansen

Lite terrassräcken på gång.
Lite bus.
Lite inredning ute (utredning?) Mamma och pappa har ett likadant bord med bänkar som de skulle vilja bli av med, men de har pappa målat ljusblåa. Tror ni det skulle bli ett fint långbord om jag målade båda vita?
Vädret sommaren 2012


4 kommentarer:

 1. Vilken härlig skylt! Varifrån får man tag på en sån? ;)

  SvaraRadera
 2. Visst är den! Jag hittade den i Kodin Ykkönen.

  SvaraRadera
 3. Tror det blir excellent med ett långbord i vitt! Mysigt med terass då det regnar, inte riktigt lika mysigt på vår balkong utan tak... :)

  SvaraRadera
 4. Helt underbar skylt! Måste absolut ta mig en tur via Kodin1 - utan att mannen i huset vet om det :)

  SvaraRadera