söndag 25 november 2012

48 paket...

...skall vi packa till barnens julkalendrar. Vi kom halvvägs igår. Jag har köpt dubletter av allt så de får exakt samma sak varje dag. Den övre jukalendern är min gamla och den får Noah ha och den andra fick Adam i födelsedagspresent av min mommo och moffa. Jag köpe billigt en stor korg med en massa grönsaker och frukter i plast, konservburkar och mjölkkartonger till deras kök så största delen av paketen innehåller det. Sedan får de också strumpor i två paket, varsin pepparkaksform, läppomada, och i två paket får de delar som vi skall pyssla ihop till varsin snögubbe åt dem och så blir det godis i kanske fyra av paketen. På julaftonen får de varsin liten leksaksbil så har de kanske något att underhålla sig med den dagen.
3 kommentarer:

 1. Voi ei mikä urakka! Ja mikä ihana idea!:)
  Käytänkin heti tilaisuutta hyväkseni, ja kysyn ehdotusta, mitä pakata päiväkotiin vietävään pikkujoulupakettin. Pikkumurun ryhmässä (1-3 v) vietetään pikkujouluja, ja sinne pitäisi viedä max 4 e lahja. Tulisiko heti jotain mieleen?
  t. Minna

  SvaraRadera
 2. Jonas fick nog hjälpa mig paketera igår :)

  Jag skulle säkert inte föra någon liten billig leksak i alla fall för det tycker säkert de flesta föräldrar att man har mer än tillräckligt av redan och inte godis heller. Kanske något fint julpynt som barnet kunde ha i sitt rum eller hänga i julgranen? Eller sedan just någon muminpepparkaksform eller varför inte en liten bok, typ såndärn pixi-bok som man ibland ser att de säljer vid kassorna i matbutikerna? Det är vad jag nu kommer att tänka på. Det är alltid lika svårt att hitta vettiga presenter till såna här tillfällen.

  SvaraRadera
 3. Kiitos, loistavia ideoita! Kirjaa mietin itsekin, mutta piparkakkumuotit taitavat viedä voiton. :)

  SvaraRadera