söndag 27 maj 2012

Veckoslutsbilder

Det har varit dåligt med uppdateringar på den här bloggen på sista tiden. Här kommer i alla fall några bilder från veckoslutet som gick i rasande fart. Vi har förstås njutit av värmen och varit utomhus mest hela tiden. Ute kan man bl.a. plocka stenar i alla möjliga hål.
Svärföräldrarna har varit på besök så vi har förstås ätit gott också. Dessutom bytte Jonas pappa alla våra brandvarnare. Det var nämligen något fel på den i Noahs rum för den började tjuta flera gånger om dagen (och natten) så där har vi varit utan brandvarnare hittills. Det visade sig att hela det partiet hade något fel så alla måste bytas. Sedan har vi också förberett för att få fyllnadsjorden utbredd så vi har skyddat träden som är kvar och fällt lite träd vid infarten.
Dessutom har Jonas fixat en kompost för trädgårdsavfall.Idag hann jag och Adam dessutom åka och köpa glass med mommo, moster och morbror i mommos och moffas båt och efter det badade vi i deras tunna. Då fick Noah som just vaknat ur dagsvilan också komma med.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar